Všechny kategorie

Firemní zprávy

Jsi tady : Domů>Novinky>Firemní zprávy

ČAS: 2021-05-30 HITS: 29

Jak zajistit, aby balení a přeprava nábytku pro domácí kancelář byla bezpečná a nepoškozená ---H&F (TIANJIN) TECHNOLOGY CO., LTD

Bez ohledu na to, jaký typ nábytku jako je počítačový stůl, regál, police do skříně nebo koncový / boční stolek? Všechny jsou neoddělitelné od obalu. Balení musí brát v úvahu aspekty, jako je estetika, přeprava, pohodlí a skladování. Bez ohledu na to, zda je nábytek z továrny nebo nákupního centra, pokud se zabýváte prodejem a přepravou, musíte vzít v úvahu obal produktu. Balení má chránit produkt během procesu oběhu, usnadnit skladování a přepravu a usnadnit prodej. Podle určitých metod je přijat celkový název kontejnerů, materiálů a pomocných materiálů. Hlavní funkcí obalového nábytku je zajistit odpovídající ochranu nábytkových výrobků. Od výroby po použití nábytkových výrobků je proces transformace času a prostoru. Tento proces zahrnuje několik kroků, jako je skladování nábytku, přeprava, prodej a montáž. Toto je nejdůležitější část dodávky prodejci. Kvalita obalu přímo souvisí s hodnotou nábytku a reputací značky.

HF-B-15-1

HF-B-15-2

Obalové materiály: perleťová bavlna, těsnící lepidlo, hřebíky na nohy, chrániče rohů, houby, bublinkové sáčky, krabice z vlnité lepenky, šicí tašky, dřevěné rámy atd.

V balení překližkového kancelářského nábytku, počítačového stolu, konferenčních stolků, polic do skříně, jídelních / bočních stolů a židlí, psacích stolů a židlí, ložnicových sérií a dalšího nábytku je baleno v krabici. Použitými materiály jsou perleťová bavlna, pěna, karton, dřevěný rám atd. Zevnitř ven. Vezměte si jako příklad nábytek na konferenční stolek.

HF-D-28-1

Prvním krokem je vědět, že posledním procesem procesu balení je malování. Před zabalením proto musí zaměstnanci zkontrolovat, zda je model, specifikace a proces konzistentní s objednávkou odeslání práce;

Ve druhém kroku musí zaměstnanci zkontrolovat produkt a jeho povrchovou hladkost, vyboulení a stav čepu, zda je rám dveří těsný atd., Tj. Kontrola horního procesu, aby se zajistila kvalita produktu problémy.

Třetím krokem je čištění. Zaměstnanci utírají nábytek měkkými předměty, jako je bavlněná příze a hadry, aby byl nábytek čistý a bez prachu.

Čtvrtým krokem je zabalení nábytku konferenčního stolku perlovou bavlnou. Tato perlová bavlna se používá k zabalení čajového stolu a otěru o vnější svět v důsledku nárazu. Pamatujte, že vnitřní perlová bavlna musí být v souladu s obvodem produktu a perlová bavlna musí být čistá a zbavená nečistot a perlová bavlna musí být v blízkosti produktu a perlová bavlna musí být těsně utěsněna těsnícím lepidlem zajistit, aby nebyl vystaven povrch nábytku.

Čtvrtým krokem je zasáhnout nehty. Hřebíky nohou jsou vyrobeny z plastu, aby se zabránilo tření mezi nábytkem a zemí, když se pohybuje, což ovlivní stabilitu nábytku. K ovládání hřebíků můžete použít dřevěné kladivo.

Pátým krokem je přidání rohů a hran ke čtyřem rohům nábytku. Společnost H&F (TIANJIN) TECHNOLOGY CO., LTD vyvinula jedinečný plastový ochranný vnitřní roh s další vrstvou ochrany.

Šestým krokem je zabalení nábytku. Zkontrolujte, zda je model produktu, počet a zpracování vyznačené na krabici v souladu. Zejména zkontrolujte montážní značky v souladu s pokyny k instalaci, abyste zabránili tomu, aby zákazníci, kteří dostávají zboží, nemohli přesně instalovat.

Sedmým krokem, bezprostředně po předchozím kroku, je zabalení nábytku. Při zdobení by měl každý dávat pozor na to, ne vzhůru nohama, těsnicí lepidlo by mělo být ploché a mezery by měly být konzistentní.